Workshop: Fit lijf, fris hoofd

 

Het lijkt soms of het erbij hoort. Lekker druk zijn. Toch voel jij je niet altijd even fit – niet ècht. Rond 15.00 uur is je concentratie al foetsie. En dan ook nog dat verjaardagsfeestje! Daar heb je de puf al helemaal niet voor. Je hoofd wil van alles, maar je lijf heeft er niet echt zin in. In het weekend probeer je zoveel mogelijk jouw batterij op te laden, om de volgende werkweek weer fris aan de start te verschijnen. Dat moet toch anders kunnen?

Ja, het kan anders. Energie zit niet in de regeltjes volgen, maar in weten wat jouw lijf nodig heeft. Na deze workshop herken jij de signalen direct. Ook weet je wat van invloed is op jouw energieniveau en hoe je jezelf kunt opladen. 100{fb3c50e343393c6893a7fe075b0deeb3ee30eee05b33ad112f2eb70498fa0b86}. Je komt weer met een fris hoofd thuis van je werk. Word jij uitgenodigd voor een spontane vrijdagmiddagborrel, dan zeg jij hier geen nee (meer) tegen. Ho, voel je jouw energielevel toch dalen? Thuis, op je werk? Dan weten jouw lijf en jij daar wel raad mee.

Opdrachten voor meer zelfinzicht, oefeningen om te ontspannen of juist een goeie energizer. In een kleine groep van maximaal 12 personen doen we praktische oefeningen. Alles om te leren luisteren naar jouw onwijs slimme lijf. Je leert in de groep van en met elkaar. Doet en denkt actief mee. Jouw eerste stap naar een fit lijf en een fris hoofd is gezet.

In het kort

Na deze, 2 uur durende, workshop:

  • Heb jij inzicht in jouw energiegevers en –nemers.
  • Weet jij hoe je, gedurende jouw werkdag, jouw energie op pijl kunt houden.
  • Met praktische, direct toepasbare oefeningen kun jij diezelfde dag al het verschil maken