Happiness Café: Vitaliteit en geluk

Het Happiness Café is een terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door Wendy de Wit. Het doel van het Happiness Café is het creëren van een inspirerend podium voor meer bewustwording, geluk, gezondheid en persoonlijke groei. De derde editie stond in het teken van Vitaliteit en geluk en werd gehouden in Concordia in Enschede.

 

Er waren meerdere sprekers met verschillende verhalen. Het ene verhaal was meer persoonlijk, de ander meer concreet in tips en welke stappen iemand had gezet om zijn of haar vitaliteit te bevorderen. Mijn verhaal was deels persoonlijk (passend bij het event), deels professioneel (omdat ik graag iets wil brengen). Aan de hand van een digitale quiz testte ik de vitaliteit van de bezoekers en ging ik met hen in gesprek hierover. Doordat de test digitaal was en niet met handen in de lucht, voelden de bezoekers zich veilig om echt eerlijke antwoorden te geven.

De vijf vragen die in de quiz naar voren kwamen gaven de bezoekers (meer) inzicht in hun vitaliteit en het zorgde voor bewustwording. Even de automatische piloot uit en voelen. Voel ik mij fit? Zo nee, wat kan ik dan doen om hier verandering in aan te brengen. Welke tools en welke mindset heb ik hiervoor nodig? Ik bracht eigen ervaring en kennis, waarmee de bezoekers met een positief en concreet gevoel de deur uit gingen.

Ben je opzoek naar een positieve, inspirerende spreker op het gebied van vitaliteit? Neem dan contact met mij op. 

 

Fotocredits: Nicole Tanke

In het kort

  1. Een evenement vol inspiratie en authentieke verhalen.
  2. Drie sprekers, twee geïnterviewden, een cabaretière, een yoga docente en een muzikaal duo.
  3. Doel: bezoekers informeren en inspireren op het gebied van vitaliteit en geluk.
  4. Belangrijkste uitkomst: een positieve middag en mensen gingen geïnspireerd naar huis.